Pézetka pozvala na akci Pojď hrát hokej podesáté

Bezmála šedesátka dětí zavítala v pondělí 24. ledna odpoledne na kladenský zimní stadion. Vzhledem ke stále nedokončené rekonstrukci 1. plochy zahajovala kladenská Pézetka Týden hokeje ČSLH na 2. ploše zimního stadionu. Akci Pojď hrát hokej pořádal klub již podesáté, (účastní se projektu od úplného začátku). Patronem akce byl trenér juniorů PZ, olympijský vítěz a pětinásobný mistr světa Martin Procházka. 

Do projektu se zapsalo 40 nových  dětí, které obdržely reprezentační dres a hokejovou láhev. Po registraci rodiče dětem mohli vypůjčit brusle a helmu, v šatně  trenéři všechny seznámili, jak vlastně vypadá hokejová výstroj. Poté se děti přesunuly na 2. plochu, kde na ledě vystřídaly našeho nejslavnějšího odchovance Jaromíra Jágra. První krůčky na ledě děti zvládly bez velkých problémů. Jen ojediněle  ukápla slzička, protože rodiče nemohli na střídačku a své ratolesti sledovali podél mantinelů nebo z ochozu. Na rozdíl od rodičů děti nemusely mít respirátory, proto všichni přitomní, včetně štábu hokejka.cz, viděli, že děti byly na ledě spokojené. V závěru akce proběhlo nezbytné společné fotografování, pozdrav a čestné kolo vítězů. Zvítězili všichni, neboť  v této době děti i rodiče neopustil zájem o sportování. Podle počtu dětí na ledě se hokejové Kladno (jak to Pézetkové, tak to Rytířské) nemusí bát o nedostatek malých hokejistů a hokejistek.To je potěšující zpráva v roce, ve kterém Pézetka slaví 70. let od svého založení… ale to je na jiný článek a jiné téma...
 
Zde naleznete reportáž přítomného štábu: https://www.hokej.cz/tv/hokejka/video/20212472
 
 


 


 

odkaz na fotogalerii: 
 

Přijďte v pondělí 24.ledna 2021 od 16.15 hodin na ČEZ stadion Kladno, 2.plocha  na akci Týden hokeje

V pondělí 24.ledna od 16.15  budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou kladenského klubu HC PZ Kladno, který ve spolupráci s Českým hokejem pořádá na ČEZ stadionu akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na paní Lokvencovou (tel.: 736 607 854) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Zároveň prosím sledujte aktuální proti epidemická opatření a přijďte na akci vybaveni v souladu s platnými nařízeními.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Pro účastníky Týdne hokeje je pak připravena ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého hokeje (Český svaz ledního hokeje z. s.), získá poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje značky CCM. Více informací o příspěvku na první hokejovou výstroj najdete zde.

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná poosmé po celé České republice a celkově už podesáté. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem přes 30 000 dětí. Více informací najdete na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.


Akce Pojď hrát hokej tentokrát v pondělí 24.ledna od 16.30 hod. na 2.ploše ČEZ stadionu v Kladně

Opět je tu akce s názvem Pojď hrát hokej v rámci Týdne hokeje ČSLH. Tentokrát ji pořádáme v ponděli 24.ledna od 16.30 hodin na 2.ploše ČEZ stadionu v Kladně. Kluci a holky ve věku 4-8 let si mohou přijít vyzkoušet lední hokej. Brusle a helmu je možné po předchozí domluvě zapůjčit. Pro zúčastněné děti je připraven jako dárek reprezentační dres a sportovní láhev. Patrony akce jsou naši trenéři juniorů: olympijský vítěz, 5násobný mistr světa, hokejový expert Martin Procházka a mistr světa Vladimír Kameš. Veškeré info na našich webových stránkách, facebooku, instagramu a u trenéra J. Rittiga tel.: +420 734 130 246